Stoppen met roken

Wetenschappelijk Onderzoek toont aan dat hypnotherapie de effectiefste methode is om te stoppen met roken. 

Je wilt stoppenstoppen met roken
Goede kans dat je dit leest omdat je net gestopt bent of van plan bent om te stoppen met roken. Nu ben je in het woud van aanbiedingen op zoek naar een doeltreffende methode om je daarbij te ondersteunen.

Het gaat een tijd goed…
Misschien ben je al eerder gestopt. Dan weet je hoe het gaat. Stoppen met roken is niet makkelijk, maar het lukt. Bij iedere kop koffie weet je de verleiding van de sigaret te weerstaan. Je bent er de hele dag mee bezig. Je kent een heleboel middelen die je kunnen helpen om te stoppen; nicotinepleisters, nicotinekauwgum, elektronische sigaretten en tabletten.

…en dan gaat het mis
En dan komt de onvermijdelijke dip. Je hebt een rotdag. Je hebt ruzie met je partner, je krijgt kritiek op je werk, die nieuwe baan gaat niet door. En daar komt de sigaret wel heel aanlokkelijk in beeld. “Nu heb ik er echt eentje nodig.” Voor je het weet ga je voor de bijl. Je steek er een op en en daarna nog eentje. Het stoppen met roken voelt mislukt.
Het zal wel even duren voor je het opnieuw probeert.

Hypnose is de beste behandeling
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat hypnotherapie het beste helpt om te stoppen met roken.
Hypnosis is the most effective way of giving up smoking, according to the largest ever scientific comparison of ways of breaking the habit. (New Scientist, 1992) De effectiviteit van hypnose is significant groter dan die van alle andere onderzochte methoden, zoals acupunctuur, nicotinevervangers en medicatie.
De persoonsgerichte hypnotherapie blijkt nóg betere resultaten op te leveren dan de standaardhypnose.

Wat maakt hypnotherapie anders?
Je bent je ervan bewust dat roken slecht is voor je gezondheid en dat het je veel geld kost, maar dat heeft je tot nog toe niet geholpen om ermee op te houden.
Hypnotherapie is anders omdat het inspeelt op je onbewuste. Door de therapie ervaar je op onbewust niveau dat je de gevangene bent van een hinderlijke en schadelijke gewoonte. Het gevolg van dit besef is dat je de drang zult voelen om je hiervan te bevrijden. Je stopt met roken!
Niet omdat het om allerlei belangrijke redenen moet, maar omdat jij het zelf wílt.
Daarmee heb je de belangrijkste stap gezet naar een vrijer en gezonder leven.

stoppen met roken geeft je frisse luchtEffectieve methode
Als je erover denkt om met te stoppen met roken, is hypnotherapie dus een effectieve en diepgaande aanpak.

Kies voor frisse lucht. Neem Contact op voor een sessie.

Reacties zijn uitgeschakeld.