Reviews

reviews

Ik ben heel blij dat ik bij je binnen ben gestapt.
De therapie heeft mijn leven echt veranderd. Ik heb nooit geweten dat ik me zo goed kon voelen.
G. S. uit Amsterdam

Omdat het, in mijn ogen, op eigen kracht niet meer lukte om van bepaalde klachten af te komen, besloot ik dat ik hypnotherapie wilde proberen. Een voorwaarde hiervoor was wel dat het absoluut iemand moet zijn die ik volledig kan vertrouwen. En dat zat helemaal goed. Bij jou kon ik mij volledig ontspannen en overgeven aan de behandeling. Je leerde mij dat onder hypnose gaan niet de makkelijke weg is, maar dat dat ook hard werken is. Dat geeft me nog steeds een goed gevoel. En dat hard werken was eigenlijk erg leuk en super interessant. Je kon het ontzettend fijn en luchtig brengen, en legde het mij graag uit wanneer ik vroeg hoe dingen werkten. 
Ik wil je bedanken voor de ontzettend fijne samenwerking. Ik ben ontzettend blij met de nieuwe inzichten en de veranderingen die ik bij jou heb opgedaan. Waar ik eerst een soort gevangene was door mijn eigen angsten, heb ik nu weer vrijheid terug waar ik bijna dagelijks van profiteer.
S. S. uit Amsterdam

Mariska is een zegen voor mij. Zij luistert, stelt precies de goede vragen en geeft heel soms een voorbeeld van mogelijk handelen dat later erg goed van pas blijkt te komen. Kortom, driewerf hoera voor Mariska!
Frits K. uit Amsterdam

Mariska bedankt.
Bijna mijn hele leven heb ik problemen gehad met het niet onder controle kunnen krijgen van een eetstoornis. Dag en nacht was ik met eten bezig, ik werd er moe van. Dankzij Mariska is dat nu weg en heb ik rust en controle. Wat een opluchting! Net als zoveel dingen had ik dit jaren eerder moeten doen. Ik voel me stukken beter. Rust in mijn hoofd. Ik ben weer de baas!!
Bij Mariska voel je je snel op je gemak, waardoor er geen belemmeringen zijn om vrijuit te praten, erg prettig!
Peter H. 

Als ik bedenk hoe ik de eerste keer kwam en dan nu…
Tot ik bij je kwam, heb ik me zelf altijd als een hopeloos geval beschouwd. Toch nam ik je hulp aan. Ik stelde vertrouwen in je betrokkenheid en je inlevingsvermogen zonder te oordelen.
Toen bleek de lichte hypnose ook voor mij prima te werken. De vele mogelijkheden om aan blokkades te werken hielpen en helpen mij steeds verder om oud zeer los te laten en de weg terug naar mezelf te vinden.
A. B.  uit Amsterdam

Door je professionele begeleiding durf ik pijnlijke herinneringen naar boven te laten komen, ze te onderzoeken en zo op te ruimen. In alle rust kan ik stap voor stap mijzelf helen. Na vele jaren therapie kan ik nu rust vinden en is de kwaliteit van mijn leven enorm verbeterd.
I. W. uit Delfgauw

Ik ben bij Mariska terecht gekomen omdat ik al heel lang slecht slaap.
Door Mariska’s behandelingen zijn we bij lagen gekomen die ik opnieuw heb herbeleefd/gevoeld. De knoop in mijn buik zat er al heel lang, deze kon ik niet goed benoemen of weten waar deze precies vandaan kwam, ik hield zo veel emotie vast. Ik ben haar erg dankbaar.
Mariska is een erg fijne vrouw met veel ervaring waardoor ik mij ook op mijn gemak voel. Ik had nog wel eens schaamte om mezelf te laten gaan. Door haar ervaring merk je dat zij het eruit krijgt.
Ik raad haar absoluut aan, ben haar erg dankbaar!
E.  uit Amsterdam

Dank je wel voor de fijne behandeling. Ik voel me zo in balans en rustig.
Heel bijzonder!
H. uit Amsterdam

Ik kan Hypnotherapie Amsterdam Lucht & Leegte een ieder aanraden. Mariska is een zeer bevlogen therapeute die op een rustige doch daadkrachtige manier samen met jou de weg bewandelt die nodig is om je problemen te verwerken. En die je de juiste tools biedt om zelfverzekerder en met het juiste perspectief de toekomst in te gaan. Ze heeft mij enorm geholpen; de ‘engel op je schouder’ en steun in de rug waar een ieder die op zoek is naar innerlijke kracht, heling en tevredenheid een beroep op zou moeten kunnen doen. Dankjewel!
L. J. uit Amsterdam

Door de therapie kreeg ik meer inzicht, waardoor ik reviewsbeter sturing kan geven aan mezelf. Met name de oefening om verschillende drijfveren te ordenen heeft gemaakt dat ik het dwangmatige van sommige gewetensstemmetjes in mezelf beter doorzie en beter kan relativeren. Het is alsof ik de puzzelstukjes heb geordend.
Dankjewel voor je lieve begripvolle begeleiding!
Y. te Amsterdam

Mede door jouw professionele hulp en vertrouwen, heb ik zoveel meer inzicht gekregen in mijzelf en in mijn doen en laten. Ik kan je dan ook ten zeerste aanbevelen.
Liefs Wilma!

Mariska heeft mij ontzettend goed geholpen. Met haar hulp en begeleiding door middel van praatsessies, regressie en hypnose, heb ik mezelf beter leren kennen en mijn capaciteiten leren zien, waarderen en inzetten. Zij oordeelt niet en is altijd open en warm. Haar verwondering werkt aanstekelijk en levert ook zo veel humor op. Daardoor heb ik alle ruimte gevoeld om mijn blokkades te onderzoeken. Ze heeft een haarscherp vermogen om haar vinger te leggen op onbewuste afweer van pijn. Dit alles bij elkaar heeft me zo veel inzicht gegeven in wie ik ben en daarbij kwam vaak een gevoel van bevrijding omhoog, waardoor we zó hebben gelachen. Ik vind wat zij doet écht geweldig.
Linda V. uit Amsterdam

Contact

Reacties zijn uitgeschakeld.