Hypnotherapie Amsterdam

Lucht & Leegte, erkende praktijk voor hypnotherapie in Amsterdam

hypnose hypnotherapie AmsteramSommige mensen denken dat je bij hypnose alle controle verliest. Maar hypnose of trance helpt je juist om dichter bij jezelf te komen en jezelf beter te begrijpen. Trance is een natuurlijk verschijnsel van verhoogde concentratie, waarmee je dagelijks te maken hebt. Denk maar aan dagdromen, aandachtig lezen, een film kijken of opgaan in je bezigheden. Als we deze trance bewust opwekken, noemen we dat ook wel hypnose.

In hypnotherapie behoud je de controle
Als hypnotherapeut werk ik  op een therapeutische manier met hypnose.  Hypnose kan je helpen met oplossen van je problemen of het verwezenlijken van je doelen. In trance ben je je minder bewust van je omgeving en verandert je tijdsbesef. Je ervaart diepe ontspanning en vrede. Hypnose kan je helpen om beter gebruik te maken van je voorstellingsvermogen. Ontdek de rijkdom en de kracht van je geest. Vind de oplossing met je verbeelding.

Hypnotherapie is effectief
Trance mag dan een alledaags verschijnsel zijn, het therapeutisch gebruik ervan is wel heel effectief. Vaak merk je na enkele sessies hypnose al een positieve verandering.  Hypnotherapie is daarom een kortdurende therapie. Meestal heb je drie tot tien sessies nodig.

Veilig  
Het vraagt moed om aan jezelf te werken. Daarom bied ik je een veilige ruimte, zonder oordeel of pressie.

Integratief
Als integratief hypnotherapeut werk ik ook met andere technieken dan hypnose. Naast methoden met trance gebruik ik cognitieve en gedragstherapeutische interventies. Mijn aanpak is evidence based, dat wil zeggen dat ik een klacht zoveel mogelijk behandel met methoden waarvan de werkzaamheid in wetenschappelijke studies is aangetoond.hypnose hypnotherapie Amsterdam Wil je meer weten over mijn manier van werken? Kik dan op het kopje methoden bovenaan de site.

Genees jezelf
Door integratieve hypnotherapie krijg je meer inzicht in jezelf en meer controle over je (onbewuste) reacties. Je leert de waardevolle vermogens van lichaam en geest beter aanspreken. Hierdoor benut je je genezend vermogen en vergroot je je zelfredzaamheid. Met hypnotherapie kom je tot jezelf.

Lucht & Leegte is een erkende Amsterdamse praktijk
Lucht en Leegte is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten en bij de RBCZ. Mijn hypnotherapie wordt daardoor vergoed door de meeste aanvullende zorgverzekeringen.

Ik heb geheimhoudingsplicht, school me jaarlijks bij en doen aan intervisie. hypnotherapie.nl
Klik op het logo als je meer wilt weten over hypnotherapie en de beroepsvereniging.


Kom tot jezelf met hypnotherapie.
Neem
Contact
op voor meer info of boek een sessie

Meer weten over hypnose en hypnotherapie? Zie:
Kennislink
The New York Times
Der Spiegel
CBS News

Reacties zijn uitgeschakeld.