Coaching met hypnose

Je doel bereiken en gelukkiger leven

Als…
Als je werk je niet meer inspireert, coaching
Als je energie mist
Als je voortdurend gespannen of op je hoede bent,
Als je geregeld conflicten hebt
Als het lijkt of niemand naar je luistert op je werk
Als je perfectionistisch bent
Als de verveling of de lusteloosheid toeslaat
Als je dingen vermijdt die je wel wil
Als je moeite hebt met leiding geven
Als je moeite hebt met autoriteit
Als je je miskend voelt
Als je je voortdurend meet met anderen
Als je je onzeker voelt
Als je ‘s nachts niet (meer) kunt slapen
Als je woedeaanvallen hebt
Als je niet weet welke kant het met je leven op moet,
Als er iets is, maar je weet niet wat……

….dan is coaching met hypnose iets voor jou.

Dromen
Coaching met hypnose is een diepgaande manier van coaching. Je krijgt zicht op je bewuste en je onbewuste verlangens. Hypnose kan je helpen om je sterke kanten te ontdekken en te versterken. En om onbewuste remmingen of blokkades op te ruimen.
Zodat je weer durft te dromen.

Ontspanning
Als hypnotherapeut ken ik verscheidene manieren om je te leren ontspannen. Ontspanning is een belangrijk hulpmiddel bij coaching met hypnose. Een ontspannen geest is open en creatief. Niet voor niets zijn de grootste ontdekkingen  gedaan in een toestand van mijmering. Zo kun je ook in je eigen leven tot verrassende inzichten komen. En versteld staan over je eigen oplossingen.
Daarnaast draagt ontspanning bij aan een goede conditie, slaap je er beter door en krijg je er energie van.

Verdeeld
coaching: werken met delenJe wilt iets, maar je doet het niet. Of andersom: Je wilt iets niet, maar je doet het toch. Je lijkt wel uit twee delen te bestaan, die het niet eens kunnen worden met elkaar. Het is alsof je aan het fietsen bent met een vastgelopen rem.
In het coachingstraject ga je aan de slag met deze verschillende aspecten van jezelf. Je brengt je tegenstellingen met elkaar in harmonie. Zodat je weer over al je talenten beschikt.  (Zie verder bij: werken met delen)

Jij weet de weg
Mijn uitgangspunt is dat ieder mens zijn of haar eigen bestemming op aarde heeft. Alleen jij weet dus welke kant je op wilt.
Soms heb je scherp voor ogen wat je wilt bereiken en ontbeer je alleen een sparringpartner of een steuntje in de rug. Maar je doel kan ook volledig ondergesneeuwd zijn geraakt, zodat je geen idee hebt waar je heen gaat. Of misschien ben je ervan overtuigd dat je niet kan wat je ten diepste wilt.
Tijdens coaching met hypnose ga je op zoek naar je ambitie en naar wat je verhindert om die te verwezenlijken. Vaak zul je ontdekken dat de hindernissen zich meer in jezelf bevinden dan in de buitenwereld. Of dat de hindernissen in de buitenwereld minder groot zijn dan dat je denkt. Of dat er andere manieren zijn om je bestemming te bereiken.

 Contact 

Reacties zijn uitgeschakeld.